Kantoorruimte
27m

Hassinkweg 14-3 (ca. 27m²)

Hengelo

Deze kantoorruimte op een bedrijventerrein in Hengelo Ov. van ca 27m² is nu te huur. De servicekosten zijn nader overeen te komen. De kantoorruimte is gelegen aan Hassinkweg in Hengelo Ov.. Bij de huur van deze kantoorruimte is gebruik van een vergaderruimte mogelijk. Er is sprake van een inpandige pantry en luxe keuken / kantine. Met het openbaar vervoer kunt u de kantoorruimte goed bereiken. Parkeren is mogelijk op het eigen terrein. De fraaie kantoorruimte is gestoffeerd. De minimale huurtermijn wordt nader overeengekomen. Interesse in deze direct beschikbare kantoorruimte? Reageer via ons reactieformulier.

Huurpijs
In overleg
Minimale huurtermijn
n.o.t.k.
Kenmerken:
Airconditioning
Glasvezel
Internet
Pantry
Vergaderruimte
Spreekkamer
Gestoffeerd
Openbaar vervoer
Parkeergelegenheid
Informatie aanvraag

Wilt u meer informatie over Hassinkweg 14-3 (ca. 27m²), vul dan s.v.p. hieronder uw gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aanvullende informatie

Het object is uitstekend gelegen op bedrijventerrein Westermaat. Het bedrijventerrein is direct gelegen aan de Rijksweg A1 en ligt nabij de binnenstad van Hengelo. In de omgeving zijn o.a. gevestigd hotel/restaurant Van der Valk, alsmede een veelvoud en variëteit aan bedrijven en zakelijke dienstverleners.

Bereikbaarheid:
Door de ligging van het bedrijventerrein nabij de rijksweg A1 en de goede ontsluitingsmogelijkheden van het terrein zelf is de bereikbaarheid met eigen vervoer goed te noemen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens goed door een openbaar vervoer verbinding met de binnenstad van Hengelo, alsmede het centraal station.

Voorzieningen:
- Volop eigen parkeergelegenheid
- Luxe keuken voorzien van diverse apparatuur
- Toiletvoorzieningen
- Glasvezel
- Spreekkamer

 

Locatie